Nova iPhona 7 in 7 Plus bo morda možno kupiti prej od pričakovanj

Tehnik 6. november 2015
/PublishingImages/iphone7-kupiti-hero.jpg

Apple je vse svoje zadnje iPhone (oba iPhona 6s, oba iPhona 6 …) začel prodajati enkrat v drugi polovici septembra. Pri naslednjih iPhonih bi utegnil ubrati drugo časovnico. Kot poroča spletna stran AppleInsider, ki je informacijo izvedela iz zanesljivega vira, bi nam lahko nova iPhona 7 (na slikah iPhone 6s) ponudil nekoliko prej kot v drugi polovici prihodnjega septembra. Žal natančnega datuma začetka prodaje teh dveh mobitelov omenjena spletna stran ni izvedela.

 

Apple sicer ni edini, ki se mu očitno z izidom svojih novih mobitelov mudi. Tudi njegovemu velikemu konkrentu Samsungu se je nedavno mudilo. Ta je Galaxyja Note5, katerega v Evropi žal ni možno kupiti, poslal na prodajne police že v avgustu (njegovega predhodnika Galaxyja Note 4 je v septembru).

Včeraj smo na Tehniku poročali, da nam bo Apple prihodnje leto ponudil tudi tretjega iPhona, ki bo nekoliko manjši od iPhonov 7 in 7 Plus. Glede na to, da naj bi se proizvodnja tega malčka začela enkrat v prvi polovici prihodnjega leta, je prav možno, da ga bo Apple poslal na prodajne police ob istem času kot večja iPhona 7. Morda pa bi ga lahko celo prej.

V včerajšnjem članku na Tehniku smo pisali tudi o tem, kakšno strojno opremo naj bi imela nova iPhona 7 ter omenjeni manjši iPhone. Če vas ti tehnični podatki zanimajo, jih dobite tukaj.

Vir: appleinsider.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. november 2015
2743
11. november 2015
Nova iPhona 7 in 7 Plus bo morda možno kupiti prej od pričakovanj
iOS