Novi iPad bi lahko imel vrhunsko zadnjo kamero

Tehnik 3. marec 2016
/PublishingImages/novi-ipad-vrhunska-kamera-hero.jpg

Tablice ponavadi ne znajo izdelovati prav vrhunskih slik in videov. A kot vse kaže, jih bo Applova prihajajoča 9,7-palčna tablica, ki se po novih informacijah ne bo imenovala iPad Air 3, temveč iPad Pro, znala.

Kot poroča spletna stran 9to5Mac, bi prihajajoči 9,7-pačni iPad Pro zadaj lahko imel vgrajeno podobno 12-megapiskelno kamero, kot jo ima iPhone 6s, ki na področju slikanja in zajemanja videov blesti. Upajmo, da se bo to dejansko tudi uresničilo in bo novi iPad res imel zmogljivo kamero.

Spletna stran 9to5Mac še pravi, da naj bi bil prihajajoči 9,7-palčni iPad Pro sicer v marsikaterem pogledu podoben lansko leto predstavljenemu iPadu Pro z 12,9-palčnim zaslonom (na slikah). 9,7-palčni iPad Pro naj bi imel npr. enak procesor A9X kot njegov večji brat ter prav tako štiri zvočnike. Tablici bi se lahko razlikovali predvsem po zadnji kameri (12,9-palčni iPad Pro ima zadaj kamero z 8 MP) ter seveda po velikosti zaslona.

 

Od predstavitve zadnje Applove 9,7-palčne tablice je minilo že kar nekaj časa. Zadnja tako velika tablica (iPad Air 2) je bila predstavljena oktobra leta 2014. Marsikdo tako že komaj čaka, da bo Apple predstavil novo. No, na njo ne bo več treba prav dolgo čakati. 9,7-palčni iPad Pro bo verjetno predstavljen že enkrat v tem mesecu na posebnem predstavitvenem dogodku. Na tem dogodku naj bi nam Apple sicer predstavil tudi nov 4-palčni iPhone 5se.

Vir: 9to5mac.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. marec 2016
2879
3. marec 2016
Novi iPad bi lahko imel vrhunsko zadnjo kamero