Objavljene slike, na katerih naj bi bil Nokiin prihajajoči mobitel D1C

Tehnik 8. november 2016
/PublishingImages/nokia-11-hero.jpg

Že nekaj časa krožijo govorice, da Nokia pripravlja mobitel z imenom D1C, ki bi lahko bil prvi Nokiin mobitel po večletnem premoru. O mobitelu D1C vemo že precej stvari. Sedaj morda vemo tudi, kakšen naj bi bil videti, saj je eden izmed uporabnikov spletne strani Weibo objavil tri slike, na katerih naj bi bil ta novinec.

Slike omenjenega uporabnika spletne strani Weibo si lahko ogledate na tem naslovu (na naših slikah je Nokiina tablica N1). Po slikah sodeč je mobitel D1C precej atraktiven. Videti je, da ima precej minimalistično obliko z nekoliko ostrejšimi linijami. Slike je sicer dobro vzeti še z nekaj rezerve. Lahko se zgodi, da bo D1C na koncu nekoliko drugačen.

 

AnTuTu je že pred časom razkril strojno in programsko opremo mobitela D1C. Imel naj bi procesor Snapdragon 430, 3 GB RAM pomnilnika, zaslon z ločljivostjo Full HD, kameri z 8 in 13 MP, 32 GB internega spomina in operacijski sistem Android Nougat 7.0. D1C naj torej ne bi imel najboljših mogočih specifikacij, prav tako pa tudi ne najslabših.

Dogajanje v zvezi z D1C in ostalimi prihajajočimi mobiteli znamke Nokia bomo pri Tehniku seveda budno spremljali in vas o pomembnih stvareh obveščali, zato nas spremljajte.

Viri: Weibo, AndroidPure, AnTuTu

Foto: Nokia

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. november 2016
3231
8. november 2016
Objavljene slike, na katerih naj bi bil Nokiin prihajajoči mobitel D1C