OnePlus bo v kratkem predstavil skrivnostno napravo

Tehnik 24. marec 2015
/PublishingImages/oneplus-napovednik-hero.jpg

Proizvajalci mobilnih naprav nas zelo radi držijo v napetosti. Pogosto namreč na svoji spletni strani ali družbenih medijih objavijo krajše napovednike svojih prihajajočih izdelkov, v katerih pa ne izdajo nobenih konkretnih informacij. Nekaj takšnega je sedaj naredilo tudi kitajsko podjetje OnePlus. Na uradnem forumu je eden izmed zaposlenih objavil skopo novičko s tremi slikami, v kateri najavlja, da bodo aprila predstavili novo napravo.

 

OnePlus v svoji objavi ni razkril, za kakšno napravo bo šlo, je pa omenil, da zagotovo ne bo predstavil pametne ure ali tabličnega računalnika. V tekstu in slikah je večkrat omenjena beseda »igra«, kar bi lahko pomenilo, da bo predstavil napravo za igranje iger (konzola). Da bo verjetno res tako, še posebej nakazuje ena slika. Na njej oseba drži v rokah neviden igralni plošček. Možno pa je tudi, da bo predstavil napravo, ki bo ustvarila popolnoma nov segment naprav na računalniškem oziroma mobilnem trgu, ali pa celo težko pričakovanega naslednika mobitela One (na slikah). Pustimo se presenetiti.

Konkretnih podatkov o morebitni igralni konzoli ali napravi, ki bi ustvarila nov segment naprav, nimamo, imamo pa že kar nekaj neuradnih podatkov o mobitelu OnePlus 2. Ta naj bi imel 5,5-palčni (14-centimetrski) zaslon z 2K-ločljivostjo, procesor Snapdragon 810, 4 GB RAM pomnilnika in baterijo s kapaciteto 3.300 mAh. Omenja se tudi, da bo nekoliko manjših dimenzij.

Vira: forums.oneplus.net, gizchina.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. marec 2015
2442
30. marec 2015
OnePlus bo v kratkem predstavil skrivnostno napravo
Android