Phonebrella, rešitev za deževne dni

Alenka Selčan 21. avgust 2015
/PublishingImages/phonebrella-hero.jpg

Čeprav se nam obeta še nekaj poletnih dni, ne škodi, če smo na jesensko deževje že zdaj dobro pripravljeni. To smo nenadoma ozavestili vsi, ki smo te dni izvedeli za obstoj Phonebrelle in verjetno marsikdo med nami že obžaluje, da je ta dežnik korejskih oblikovalcev namenjen le izbrancem.

In čemu objokovanje, boste vprašali. Saj Phonebrella ni dežnik, ki bo nadomestil palico za selfije (čeprav bi tudi ta zamisel bržkone hitro navdušila šopek narcisov) in to niti ni pameten dežnik, ki bi se na primer ponašal z vgrajenim senzorjem, ki bi se samodejno povezal z vremensko postajo ali okoljevarstveno inštitucijo, da bi ji pošiljal poročilo o kakovosti padavin na danem območju.

Ne, Phone-brella je nekaj precej bolj preprostega, a vseeno presunljivega, saj gre za eno tistih genialnih izboljšav, za katere ne moremo verjeti, da se je ni nihče domislil že prej.

 

Sleherniku se večkrat zgodi, da ujet v dežju skuša brskati po svojem mobitelu, medtem ko v eni roki drži dežnik, v drugi pa vrečko. No, tudi če je druga roka prosta, je ob vse večjih mobitelih brskanje z zgolj eno roko postala prava spretnost. Tak podvig morda še najbolj spretno opravijo violinisti, ki znajo svojo spodnjo čeljust uporabljati za različne potrebe, medtem ko navadni smrtniki slejkoprej obupamo in raje pohitimo do bližnje strehe.

Ko bi le že prej vedeli, da nas od rešitve tovrstnih tegob ločuje le prilagojeno držalo!

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
21. avgust 2015
2641
26. avgust 2015
Phonebrella, rešitev za deževne dni
Android, BlackBerry OS, iOS, Windows Phone 8