Pogovorimo se o novih Snapchat funkcionalnostih

Tehnik 8. julij 2016
/PublishingImages/snapchat-memories-hero.jpg

Izjemno priljubljena aplikacija Snapchat je bila deležna zanimivih sprememb. Pomembne zgodbe in slike, ki jih pripravimo v tej aplikaciji, je po novem mogoče shraniti neposredno v aplikacijo – prej pa jih je bilo mogoče shraniti samo v mobilno napravo. Omenjena novost je po eni strani koristna, saj uporabnikom ne bo več potrebno skakati v galerijo slik in videov, ki je v mobilni napravi, da bi videli svoje pomembne pretekle posnetke iz Snapchata.

Vse slike in zgodbe, ki so shranjeni v Snapchatu, je mogoče pozneje uporabiti tudi pri novih zgodbah. Omeniti velja še to, da je mogoče poljubne shranjene slike in zgodbe premakniti tudi v posebno zasebno mapo »My Eyes Only«. Tako lahko uporabniki preprečijo, da bi osebe, ki si bodo na njihovi napravi ogledovale shranjene slike oziroma zgodbe iz Snapchata, videle kakšne kočljive posnetke.

Za boljšo predstavo predlagamo ogled spodnjega videa.


 

Omenjene novosti bodo uporabnikom dostopne postopoma (nekaterim so že, nekaterim pa bodo v prihodnjih dnevih oziroma tednih). V času pisanja te novice pri Tehniku novosti žal še nismo mogli preizkusiti.

Preberite še trike za Snapchat, ki jih preprosto morate poznati.

Vir: Snapchat

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. julij 2016
3054
8. julij 2016
Pogovorimo se o novih Snapchat funkcionalnostih