PowerPoint za iOS lahko upravljate z uro Apple Watch

Tehnik 23. april 2015
/PublishingImages/apple-watch-powerpoint-hero.jpg

Čeprav sta Microsoft in Apple na področju računalništva zelo velika tekmeca, delata drug za drugega različne aplikacije. Ena izmed teh, ki jih je Microsoft naredil za operacijski sistem iOS, je PowerPoint. Različica PowerPointa za iOS je bila že do sedaj zelo solidna, saj je ponujala kar nekaj funkcionalnosti, ki smo jih videvali že pri namiznih različicah, v teh dneh pa je postala še boljša. Po novem nam omogoča, da jo na daljavo upravljamo z Applovo pametno uro Apple Watch. Zelo zanimiva novost, ki pa je na žalost ta hip na voljo samo pri njej.

 

Z uro Apple Watch lahko na različici PowerPointa za iOS počnemo več stvari. Poganjamo lahko predstavitve, se v predstavitvah premikamo iz ene strani na drugo ter prikličemo informacije o tem, na kateri strani predstavitve se nahajamo ter koliko je vseh strani v predstavitvi. Zadeve sicer še nismo imeli možnosti preizkusiti, saj Applove ure še nismo dobili v preizkus (prvi prednaročniki jo bodo dobili 24. aprila), a sliši se zelo zanimivo.

Verjamemo, da bo možno v kratkem tudi različico PowerPointa za Android upravljati na daljavo. V preteklosti se je že dogajalo, da so razvijalci določene novosti oziroma kar cele aplikacije najprej ponudili na iOS-u, kasneje pa še na Androidu. Verjamemo, da bo tudi sedaj tako.

Vir: itunes.apple.com, apple.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. april 2015
2483
29. april 2015
PowerPoint za iOS lahko upravljate z uro Apple Watch
iOS