Preberite sporočila na Facebooku, ne da bi drugi za to vedeli

Tehnik 30. december 2014
/PublishingImages/privy-hero.jpg

Uporabniki Facebooka si tu in tam želimo kakšno novo zasebno sporočilo prebrati na skrivaj. Torej tako, da se pošiljatelju ne bi izpisalo obvestilo »Prebrano« (»Seen«) in pa čas, ko smo sporočilo prebrali. Facebook nam skrivnega branja v osnovi ne omogoča, lahko pa do njega pridemo s pomočjo mobilne aplikacije z imenom Privy Chat for Facebook. Zelo uporabna aplikacija! Z njeno pomočjo se lahko elegantno izognemo zameram tistih, ki pričakujejo, da bomo na njihova sporočila odpisali še isto minuto, ko smo jih prebrali.

 

Skrivno branje pa ni edino, kar odlikuje aplikacijo Privy Chat for Facebook. Omogoča nam tudi skrivno uporabo Facebookove klepetalnice. Prek nje se v klepetalnico prijavimo tako, da vse prijavljene vanjo vidimo, oni pa nas ne. Z vsemi se seveda lahko kot običajno pogovarjamo.

Kakšnih večjih zamer do aplikacije nimamo. V minus ji štejemo le dve stvari. Prva so skupinski pogovori, katere lahko le beremo, pisati v njih pa ne moremo. Druga so priponke (npr. slike). Teh ne moremo pripenjati v pogovore, obenem pa jih marsikdaj tudi ne moremo videti, če nam jih kdo pripne. Verjamemo, da bodo razvijalci to v prihodnosti popravili.

Privy Chat for Facebook je trenutno žal na voljo le za Android uporabnike.

Vir: play.google.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. december 2014
2331
30. december 2014
Preberite sporočila na Facebooku, ne da bi drugi za to vedeli
Android