Prihaja Apple Watch 2

Tehnik 17. november 2015
/PublishingImages/apple-watch-2-govorice-hero.jpg

Prvi mož podjetja Quanta Computer, Barry Lam, je razkril, da Apple že pripravlja Apple Watch 2. Če morda še ne veste, podjetje Quanta Computer za Apple proizvaja aktualni Apple Watch. Ne bomo presenečeni, če bo tudi novega.

Izvedelo se je tudi že, kdaj naj bi bil Apple Watch 2 na voljo. Predvidoma ga bo možno kupiti enkrat v drugi četrtini prihodnjega leta. Na prodaj bo torej v podobnem času v letu, kot je bilo že prvi Apple Watch (ta je šel v prodajo v aprilu).

Prav dosti informacij o tem, kakšno strojno opremo bo imel Apple Watch 2, nimamo, nekaj malega pa jih vendarle imamo. Govori se, da bo imel Apple Watch 2 vgrajeno nekoliko večjo baterijo kot prva generacija ure. To je vsekakor pohvale vredno, saj slednja nima ravno dolge avtonomije.

Govori se tudi, da bo imel Apple Watch 2 enak pravokoten dizajn, kot ga ima Apple Watch. Morda ne bi bilo slabo, če bi nam Apple ponudil tudi uro, ki bi bila okrogle oblike in bi bila nasploh elegantnega videza. Dober primer elegantne pametne ure je LG-jeva Watch Urbane.

Vir: nextpowerup.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. november 2015
2757
19. november 2015
Prihaja Apple Watch 2
iOS