Prihaja Xperia Z5+, ki bi lahko bila zelo posebna

Tehnik 3. avgust 2015
/PublishingImages/xperia-z5-posebna-hero.jpg

Sony ima na trgu pametnih mobitelov precej manjši tržni delež, kot ga imata veliki ribi z imeni Apple in Samsung. A v podjetju se ne predajajo in že snujejo naprave, s katerimi želijo izboljšati svojo prodajo. Že v relativno bližnji prihodnosti, natančneje v tretji četrtini letošnjega leta, nam bodo ponudili zmogljivi Xperii Z5 in Z5 Compact (na slikah Xperia Z3+); v marcu prihodnje leto pa še Xperio Z5+, ki naj bi bila še posebej vrhunska. V zvezi z njo smo sedaj dobili nekaj zanimivih informacij.

 

Kot poroča spletna stran Mobileburn, bi Xperia Z5+ lahko imela nekoliko drugačen dizajn, kot ga imajo dosedanje paradne Xperie. Oblikovna osvežitev bi bila vsekakor dobrodošla, saj so imele zadnje Xperie vse preveč podobno si obliko. Npr. Apple in Samsung svojim paradnim mobitelom redno spreminjata izgled in morda je tudi to eden izmed razlogov, zakaj se jih kupci ne naveličajo in jih vedno znova kupujejo.

Xperia Z5+ naj bi bila tudi po strojni moči izjemna. Spletna stran Mobileburn namiguje, da bi lahko imela vgrajen vrhunski procesor Snapdragon 820. Ta proizvajalcem mobitelov sicer še ni na voljo, jim pa bo enkrat v prihodnjih mesecih. Omenja se tudi, da bi lahko imela zaslon s Quad HD-ločljivostjo. Vse torej kaže na to, da bo šlo za mobitel, ki bo vrhunski in bo ob prihodu na trg med kupci in mediji požel veliko pozornosti. Na Tehniku se ga že veselimo.

Vir: mobileburn.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. avgust 2015
2613
6. avgust 2015
Prihaja Xperia Z5+, ki bi lahko bila zelo posebna
Android