Prihajajo iPhoni z OLED zasloni

Tehnik 2. november 2016
/PublishingImages/iPhone7-oled-hero.jpg

Spletna stran Nikkei Asian Review poroča, da je prvi mož podjetja Sharp, Tai Jeng-wu, potrdil, da prihajajo mobiteli iPhone z zasloni OLED. Pričakujemo, da bo Sharp eden tistih, ki bodo Applu dobavljali zaslone OLED za iPhone.

Kot še poroča spletna stran Nikkei Asian Review, namerava Apple prihodnje leto predstaviti tri nove mobitele iPhone, pri čemer naj bi eden od teh treh iPhonov imel 5,5-palčni zaslon OLED, ki bo ukrivljen.

Apple sicer še zdaleč ne bo prvi, ki bo ponujal mobitele z zasloni OLED. Mobitele s tovrstnimi zasloni so v preteklosti ponudili že številni proizvajalci – če naštejemo samo nekatere: Motorola, HTC, Samsung, Huawei in Lenovo.

 

Zdi se, da bodo prihajajoči trije iPhoni vrhunski. A tudi aktualna iPhona nista od muh. Tako iPhone 7 kot tudi iPhone 7 Plus (na slikah), ki sta nedavno šla v prodajo, sta vrhunska v več pogledih in ju je vredno kupiti. Če vas zanima več o teh dveh mobitelih, predlagamo, da si preberete naša testa. Test iPhona 7 si lahko preberete tukaj, test iPhona 7 Plus pa tukaj.

Vir: Nikkei Asian Review

Foto: Apple

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. november 2016
3224
2. november 2016
Prihajajo iPhoni z OLED zasloni