Prihajajoča mobitela Nexus naj bi imela zanimivo funkcionalnost

Tehnik 4. avgust 2016
/PublishingImages/Nexus-print-notific-hero.jpg

Kot verjetno veste, bosta predvidoma v letošnjem letu na prodajne police prišla dva nova mobitela Nexus – trenutno sta znana pod imenoma Marlin in Sailfish (imeni bosta lahko na trgu drugačni). Prek spletne strani Android Police smo sedaj izvedeli, da bi prihajajoča Nexusa lahko imela zanimivo funkcionalnost. Če so informacije točne, bomo lahko področje z obvestili pri prihajajočih Nexusih preprosto odprli tako, da bomo s prstom podrsali po bralniku prstnih odtisov (pričakujemo lahko, da bo bralnik na zadnji strani mobitelov). Seveda bomo lahko omenjeno področje pri novih Nexusih odprli tudi na klasičen način, torej tako, da bomo s prstom podrsali z zgornjega dela zaslona navzdol.

 

Omenjena funkcionalnost se zdi precej uporabna. Uporabniki bi tako lahko področje z obvestili pri novih Nexusih odprli še hitreje. Ali bo omenjena funkcionalnost na voljo tudi pri aktualnih Nexusih, torej pri Nexusu 6P in Nexusu 5X (na slikah), ni znano.

O prihajajočih mobitelih Nexus smo pri Tehniku že pisali. Če vas zanima, kakšna naj bi bila, predlagamo, da si preberete naš članek .

Vir: Android Police

Foto: Google

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. avgust 2016
3100
4. avgust 2016
Prihajajoča mobitela Nexus naj bi imela zanimivo funkcionalnost