Prihajajoče mobitele iPhone naj bi bilo mogoče polniti brezžično

Tehnik 25. november 2016
/PublishingImages/iphone-wireless-ch-hero.jpg

Dobili smo nove informacije o prihajajočih mobitelih iPhone. Priznani analitik Ming-chi Kuo iz podjetja KGI Securities je izrazil pričakovanje, da bodo vsi mobiteli iPhone, ki bodo prišli na trg v prihodnjem letu, podpirali brezžično polnjenje.

Brezžične polnilnike bi lahko, kot je izvedel Kuo, za Apple zasnovalo in izdelovalo podjetje Pegatron, po drugi strani pa bi lahko bilo to tudi podjetje Foxconn, ki že dolgo tesno sodeluje z Applom. Ta hip še ni informacij, ali bodo brezžični polnilniki priloženi iPhonom ali pa jih bodo morali uporabniki kupiti posebej.

Kuo predvideva, da bi prihajajoči mobiteli iPhone lahko imeli tudi stekleno sprednjo in zadnjo stran. O stekleni zadnji strani pri prihajajočih iPhonih smo sicer pri Tehniku pisali že pred časom.

 

Kuo napoveduje, da bo eden od iPhonov, ki bodo predstavljeni v prihodnjem letu, imel 5,1- oziroma 5,2-palčni (13- oziroma 13,2-centimetrski) OLED zaslon. Poleg tega iPhona naj bi bila prihodnje leto predstavljena še dva iPhona, ki naj bi imela 4,7- oziroma 5,5-palčni (11,9- oziroma 14-centimetrski) LCD zaslon.

Omenjenih treh iPhonov v prodaji ne bo še kar nekaj mesecev, zato ni smiselno čakati nanje. Že danes si lahko kupite iPhone 7 in iPhone 7 Plus (vidite ju na slikah), ki sta prav tako vrhunska. Več o njiju si lahko preberete tukaj in tukaj.

Vir: AppleInsider

Foto: Apple

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. november 2016
3255
25. november 2016
Prihajajoče mobitele iPhone naj bi bilo mogoče polniti brezžično