Prihajajoči OnePlusov mobitel bo nekatere verjetno razočaral

Tehnik 1. oktober 2015
/PublishingImages/oneplus-verjetno-razocaral-hero.jpg

Kitajsko podjetje OnePlus nam je letos že ponudilo en mobitel, in sicer OnePlusa 2 (na slikah), ki se lahko pohvali s precej dobrimi strojnimi karakteristikami. Podjetje pa nam bo do konca leta ponudilo še enega. O tem mobitelu imamo vse več informacij. Poglejmo, kaj pravijo.

O tem, kakšno strojno opremo bo imel drugi letošnji OnePlusov mobitel, vemo precej. Mobitel se je prejšnji teden znašel v programskem orodju AnTuTu, ki je razkrilo, da naj bi imel vgrajen MediaTekov procesor MT6795T, 2 GB RAM pomnilnika, osrednjo kamero s 13 MP ter 32 GB internega spomina z možnostjo razširitve z microSD karticami. Že te specifikacije iz AnTuTuja so nakazovale, da mobitel ne bo spadal v najvišji kakovostni razred, ravnokar pa je tudi iz OnePlusa prišla potrditev, da bo spadal samo v srednji kakovostni razred. Očitno so se pri OnePlusu odločili, da, vsaj za zdaj, ne bodo izdelovali po dva paradna mobitela letno, tako kot nekateri drugi proizvajalci.

 

Iz precej zanesljivega vira smo izvedeli tudi, kakšna bo cena tega prihajajočega OnePlusovega mobitela. Eden vidnejših mož pri OnePlusu India, Vikas Agerwal, pravi, da bo novinec stal nekje med 200 in 300 dolarji (približno med 180 in 260 evri). Njegova cena bo očitno zelo ugodna, kar je njegov plus, minus pa je, da bo do njega verjetno težko priti. Močno dvomimo, da bo OnePlus pri njem opustil svoja dobro znana povabila in ga bo ponujal v prodajalnah širom po svetu. Lepo bi bilo, če bi ga, a dvomimo, da ga bo.

Vira: mobileburn.com, play.google.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. oktober 2015
2695
6. oktober 2015
Prihajajoči OnePlusov mobitel bo nekatere verjetno razočaral
Android