Razkrite barve mobitela One M9

Tehnik 27. februar 2015
/PublishingImages/HTCM9barve-hero.png

V zadnjih nekaj tednih ne mine dan, ko se na spletu ne bi na veliko pisalo o HTC-jevem težko pričakovanem mobitelu One M9 (na slikah njegov predhodnik One M8). O njem nenehno dobivamo nove informacije. Ravnokar smo izvedeli, v katerih barvah ga bo možno kupiti. Kupiti ga bo možno v inačici, ki ima tako sprednjo kot zadnjo stran odeto v poseben temen odtenek sive barve (angl. Dark Gunmetal), v inačici, ki ima sprednjo stran v zlati barvi, zadnjo pa v srebrni, ter v inačici, ki je v zlati barvi tako spredaj kot zadaj.


 

Barve, ki jih proizvajalci izberejo pri svojih mobitelih, so vsekakor pomembne, a še bolj pomembno je, da imajo njihovi mobiteli dobre strojne specifikacije. In v tem pogledu naj bi One M9 blestel. Imel naj bi 5-palčni (12,7-centimetrski) zaslon z ločljivostjo 1.080 x 1.920 slikovnih točk (587 slikovnih točk na palec), 8-jedrni procesor Snapdragon 810 s frekvenco 2,0 GHz in 1,5 GHz, 3 GB RAM pomnilnika, 32 GB in 64 GB internega spomina, zadnjo kamero z 20,7 MP, sprednjo kamero s 4 MP ter baterijo s kapaciteto 2.840 mAh. Sliši se odlično. Galaxy S6, Galaxy S Edge, G4 in ostali mobiteli iz zgornjega kakovostnega razreda, ki bodo predstavljeni v bližnji prihodnosti, bodo imeli hudega konkurenta.

Uradna predstavitev mobitela One M9 naj bi se zgodila 1. marca. Za ta dan je namreč HTC na svojem uradnem britanskem Twitter profilu najavil razkritje novega mobitela One. Sicer ni navedel, ali bo šlo za One M9 ali kakšen drug One, a predvidevamo, da bo šlo za prvega.


 

Viri: twitter.com/upleaks​, twitter.com/HTC_UK , upleaks.info, htc.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
27. februar 2015
2406
4. marec 2015
Razkrite barve mobitela One M9
Android