Redar: aplikacija, ki ve, kje delajo vozniki največ prekrškov

Tehnik 30. december 2014
/PublishingImages/redar-hero.jpg

Na Tehniku smo nenehno na preži za novimi, dobrimi aplikacijami. V teh dneh nam je pod roke prišla ena zelo zanimiva za Android, ki je delo slovenskega uma. Gre za aplikacijo z imenom Redar, s katero ugotovimo, kje in kako pogosto so v naši bližini oziroma v kakšnem drugem kraju organi pregona izrekali kazni za različne prometne prekrške ter kje in kako pogosto so se dogajale prometne nesreče.

 

Aplikacija zna vse nesreče in kazni prikazati statistično precej podrobno. Pokaže nam na primer, ob kakšnem vremenu, temperaturi, dnevu v tednu, mesecu in uri so se kazni izrekale pogosteje in kdaj manj pogosteje.

Vsi prometni prekrški in nesreče, ki so vneseni v aplikacijo, so iz let 2012 in 2014. Upajmo, da bo tudi v prihodnje poskrbljeno, da bo aplikacija redno osvežena z novimi podatki. Ali bo, bo verjetno odvisno od tega, kako dobro se bo pri uporabnikih prijela.

Na Tehniku si želimo, da vam ta aplikacija ne bo v oporo pri delanju novih prekrškov na cesti, še posebej tistih, ki ogrožajo tudi druge udeležence prometa. V njej namreč hitro ugotovimo, na katerih delih cest policisti merijo z radarji in podobno. Želimo si, da vam bo v pomoč le pri tem, da boste vedeli, kje je večja nevarnost za nastanek nesreč in kje morate biti še posebej pozorni na druge voznike zaradi njihove večje nagnjenosti k prekrškom. Srečno vožnjo!

Vir: play.google.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. december 2014
2329
6. januar 2015
Redar: aplikacija, ki ve, kje delajo vozniki največ prekrškov
Android