S FireChatom do klepetanja tudi brez interneta

Tehnik 8. oktober 2014
/PublishingImages/firechat-hero.jpg

Za naše mobilne naprave obstaja ogromno aplikacij za klepetanje. Med bolj razširjene spadajo na primer Facebook Messenger, WhatsApp Messenger, Viber ter Hangouts. Obstaja pa še kar nekaj takšnih, ki sicer nimajo toliko uporabnikov, a so nadvse zanimive in vredne naše pozornosti. Ena takšnih je zagotovo FireChat. Gre za aplikacijo, ki deluje na povsem drugačni osnovi kot druge klepetalnice.

 

Za delovanje te klepetalnice ne potrebujemo dostopa do interneta, saj ta naprave med seboj povezuje kar s pomočjo Bluetooth ali WiFi signalov. Z njeno pomočjo tako komuniciranje z ljudmi v odprtih in zaprtih prostorih, kjer iz takšnega ali drugačnega razloga ni dostopa do interneta in mobilnega omrežja, ni noben problem. Aplikacija je še posebej priročna za vse tiste, ki obožujejo skupinske pogovore. Omogoča nam namreč postavitev različnih skupin, v katerih nato komuniciramo z ljudmi okoli nas. Seveda pa lahko komuniciramo tudi s posameznimi osebami.

 

Ta zelo zanimiva klepetalnica je na voljo brezplačno za vse uporabnike mobilnih operacijskih sistemov Android in iOS. Kdaj, če sploh, bo prišla na Windows Phone, ni znano.

Vir: play.google.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. oktober 2014
2229
15. oktober 2014
S FireChatom do klepetanja tudi brez interneta
Android, iOS