Samouničevanje sporočil v aplikaciji Facebook Messenger

Tehnik 4. maj 2016
/PublishingImages/messenger-samounicenje-hero.jpg

Aplikacija Facebook Messenger bo verjetno kmalu dobila zelo uporabno funkcionalnost, ki bo povečala zasebnost uporabnikov.

Twitter profil @IOSAppChanges je razkril, da se bodo lahko v aplikaciji Facebook Messenger (vsaj v njeni različici za iOS) poslana sporočila po novem samouničevala. Aplikaciji bomo torej po novem lahko ukazali, naj neko sporočilo, ki ga bomo želeli poslati, čez določen čas iz pogovora samodejno izbriše. Sporočilo se bo lahko izbrisalo čez 1 minuto, čez 15 minut, čez 1 uro, čez 4 ure ali pa čez 1 dan, odvisno, katero opcijo bomo izbrali. Kdaj točno bomo lahko v Facebook Messengerju začeli uporabljati možnost samouničevanja sporočil, ni znano.

 

Aplikacije, ki omogočajo samodejno brisanje sporočil, sicer že obstajajo. Morda najbolj znana je SnapChat. Mimogrede, pri Tehniku smo nedavno objavili številne trike in nasvete za Snapchat. Preberete si jih lahko tukaj in tukaj. Precej priljubljena aplikacija, ki omogoča samouničevanje sporočil, je tudi Wickr. Pri Tehniku je sicer še nismo vzeli pod drobnogled, morda pa jo pa bomo enkrat v prihodnosti.

Viri: nextpowerup.com, twitter.com/iOSAppChanges, twitter.com/iOSAppChanges, newsroom.fb.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. maj 2016
2959
4. maj 2016
Samouničevanje sporočil v aplikaciji Facebook Messenger