Samsung Unpacked 2016

Uroš Miklavčič 19. februar 2016
/PublishingImages/samsung-dviga-temperaturo-hero.jpg

Čeprav so v preteklih dneh v javnost ušle fotografije in celo video oglas novih Samsungovih paradnih konjev (S7 in S7 Edge) pa to ne spremeni dejstva, da bo uradna predstavitev na sporedu v nedeljo, 21. februarja, tik pred začetkom sejma MWC v Barceloni.

Poleg prej omenjenih mobitelov se lahko nadejamo še kakšne novitete, ki Samsungu še ni ušla z vajeti. Prav gotovo pa bomo izvedeli še veliko novega o S7 in S7 Edge, saj zunanjost razkriva le nekaj skrivnosti, medtem ko bo za navdušence bolj pomembno kaj se skriva pod pokrovom.

Nadejamo se lahko odpornosti na vodo (kot je to bilo že pri modelu S5), boljšega in hitrejšega procesorja ter kamere, ki bo zajemala fotografije nekoliko manjših dimenzij, a bo na račun tega predvidoma izboljšana zmogljivost kamere v slabih svetlobnih pogojih.

To in še mnogo več boste lahko tudi v živo spremljali preko spletnega video prenosa. Če bi bili radi v središču dogajanja, si shranite v zaznamke tole povezavo, saj smo spodaj za vas že pripravili video okno, preko katerega se bo v nedeljo ob 7. uri popoldne po našem času mogoče v živo vklopiti na Samsungovo predstavitev.

 

V kolikor se vam vseeno zgodi, da ne boste utegnili gledati prenosa pa bomo za vas po zaključku prenosa nabrusili tipkovnice in pripravili povzetek z vsemi pomembnimi novostmi, ki jih bo Samsung predstavil.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. februar 2016
2862
19. februar 2016
Samsung Unpacked 2016