Samsung bi lahko ponudil posebnega olimpijskega Galaxyja S7 oziroma Galaxyja S7 edge

Tehnik 6. april 2016
/PublishingImages/samsung-s7-olympic-ugibanja-hero.jpg

Spletna stran SamMobile pravi, da Samsung razvija nek nov mobitel, ki ima kodno ime Hero2_Olympic_edition. Uradno sicer še ni znano, za kateri mobitel tu gre, a prav možno je, da gre za posebno olimpijsko različico Galaxyja S7 ali pa za posebno olimpijsko različico Galaxyja S7 edge.

Seveda ni za pričakovati, da bo imel olimpijski Galaxy S7 oziroma Galaxy S7 edge (seveda če ta mobitel res prihaja) kakšno drugačno strojno opremo, kot jo ima osnovni model. Morda bo samo odet v kakšne nove barve, a tudi v to dvomimo. Je pa za pričakovati, da bo imel dodano novo programsko opremo. Spletna stran SamMobile pričakuje, da bo imel naloženo programsko opremo za prikazovanje virtualne resničnosti, ki bi se navezovala na letošnje olimpijske igre. SamMobile tudi verjame, da bi se lahko olimpijski Galaxy S7/Galaxy S7 edge prodajal v kompletu z očali Gear VR.

 

Kdaj točno bi nam lahko Samsung predstavil in ponudil ta olimpijski mobitel, ni znano. Je pa za pričakovati, da se bo to zgodilo več tednov pred začetkom olimpijskih iger (te bodo potekale od 5. do 21. avgusta).

Vir: sammobile.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. april 2016
2925
6. april 2016
Samsung bi lahko ponudil posebnega olimpijskega Galaxyja S7 oziroma Galaxyja S7 edge