Samsung bi svojo novo paradno tablico lahko predstavil že kmalu

Tehnik 22. julij 2016
/PublishingImages/samsung-tab-s3-1-hero.jpg

Znani ruski novinar Eldar Murtazin je na svojem Twitter profilu namignil, da bo Samsung 1. septembra predstavil tablico Galaxy Tab S3 oziroma jo takrat dal v prodajo. Odlična novica za Samsungove navdušence.

Tablica Galaxy Tab S3 bo, kot nakazuje že ime, naslednica tablic Galaxy Tab S2 8.0 in Galaxy Tab S2 9.7 (na slikah). Pričakujemo lahko torej, da bo vrhunska in da bo predstavljala sam vrh Samsungove tablične ponudbe. Mogoče je sicer, da bo Samsung ponudil dve različni tablici Galaxy Tab S3 (eno večjo in eno manjšo), tako kot je storil že lani. Bomo videli, ali ju bo res.

 

Pričakovati je, da bo tablica (oziroma tablici) Galaxy Tab S3 strojno precej močnejša od predhodnic. Ali bo Tab S3 tudi vizualno bistveno drugačna od predhodnic, je še vprašanje. V začetku prejšnjega meseca je sicer tviteraš Evan Blass na svojem Twitter profilu objavil sliko neke Samsungove tablice (ogledate si jo tukaj) in se pri tem vprašal, ali gre za Tab S3. No, po vsej verjetnosti na tej sliki ni Galaxy Tab S3, saj se zdi, da je slika ponaredek. Kapacitivni tipki pri tablici na sliki sta namreč neenakomerno oddaljeni od gumba »Domov«, kar kaže na to, da slike ni izdelal Samsung. Očitno bo torej na vizualno primerjavo tablice Galaxy Tab S3 s tablicama Galaxy Tab S2 potrebno še počakati.

Če ste nestrpni in želite čim prej kupiti dobro tablico z Androidom, se vam še vedno izplača kupiti lanskoletni tablici Galaxy Tab S2, saj imata tudi za današnji čas še vedno zelo spodobne specifikacije. Vgrajen imata npr. zaslon z visoko ločljivostjo 1.536 × 2.048 slikovnih točk, 3 GB RAM pomnilnika, kameri z 2,1 in 8 MP.

Viri: SamMobile, @eldarmurtazin, @evleaks

Foto: Samsung

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. julij 2016
3077
22. julij 2016
Samsung bi svojo novo paradno tablico lahko predstavil že kmalu