Samsung bo imel danes nov predstavitveni dogodek

Tehnik 2. junij 2016
/PublishingImages/samsung-predstavitveni-junij-hero.jpg

Samsung bo imel danes v New Yorku (ob 17.00 po lokalnem času oziroma ob 23.00 po našem času) nov predstavitveni dogodek. Žal južnokorejski gigant ni razkril, kaj točno nam bo na tem dogodku predstavil, je pa objavil, da bosta na dogodku nastopila tudi glasbenik Diplo in gost presenečenja.

Ta hip tako lahko le ugibamo, kaj nam bo danes Samsung predstavil. Spletna stran SamMobile navaja, da bi nam lahko predstavil posebne bluetooth slušalke z imenom Gear IconX in pametno zapestnico Gear Fit 2 (na slikah Gear Fit).

 

Omenjena spletna stran tudi omenja, da bi nam Samsung morda danes lahko predstavil novi mobitel Galaxy Note. Ne bi bilo slabo, če bi ga, a dvomimo, da ga bo res. Galaxy Note5 je bil namreč predstavljen avgusta lani in vprašanje je, ali bo Samsung njegovega naslednika predstavil samo 10 mesecev pozneje.

Žal nimamo informacij o tem, ali si bo današnji dogodek mogoče ogledati tudi v živo prek Samsungovega uradnega profila YouTube za mobilne naprave. No, če vas dogodek zanima, ob 23.00 vseeno lahko pogledate na omenjeni profil YouTube in preverite, ali je na njem živa slika dogodka.

Vira: SamMobile, Samsung

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. junij 2016
3003
2. junij 2016
Samsung bo imel danes nov predstavitveni dogodek