Samsung dviguje temperaturo z napovedniki za Note 4

Tehnik 27. avgust 2014
/PublishingImages/note4-napovedniki-hero.jpg

Ljubitelji Samsungovih mobilnih naprav bodo v kratkem prišli na svoj račun, saj bo južnokorejski gigant že čez nekaj dni, natančneje 3. septembra, predstavil naslednika svojega pametnega mobitela Galaxy Note 3. Da je prihod Galaxyja Note 4 že tik pred vrati, dokazujejo videonapovedniki, ki jih je Samsung naložil na svoj kanal na YouTubu.

 

Samsung poudarja, kako pomembna so pisala za človeštvo in hkrati promovira svoj S Pen. Žal pa v njih ne razkriva kakšnih novih funkcionalnosti, ki bi jih S Pen ponudil pri Galaxyju Note 4. Glede na to, da gre za napravo, katere bistven del je ravno pisalo, pričakujemo, da bomo kakšno novost v tem pogledu vendarle dobili.

 

Galaxy Note 4 bo sicer prinesel še precej več kot le S Pen. Prepričani smo, da bo imel specifikacije, ki ga bodo uvrščale v sam vrh ponudbe pametnih mobitelov. Napoveduje se, da bo imel vgrajen 5,7-palčni (14,5-centimetrski) zaslon z ločljivostjo 2.560 x 1.440 točk, procesor Exynos 5433 ali Snapdragon 805, kamero s 16 MP in 32 GB internega spomina z možnostjo razširitve s karticami microSD. Govori se tudi o odpornosti na vodo in prah ter o različnih senzorjih (UV-senzor, senzor za merjenje srčnega utripa in bralnik prstnih odtisov). Navdušeni? Mi na Tehniku smo zelo in že komaj čakamo, da Samsungovo noviteto dobimo v roke.

Vira: youtube.com, androidauthority.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
27. avgust 2014
2173
28. avgust 2014
Samsung dviguje temperaturo z napovedniki za Note 4
Android