Samsung in Barnes & Noble bosta predstavila skupno tablico

Tehnik 12. avgust 2014
/PublishingImages/samsung-barns-hero.jpg

V svetu mobilnih naprav bo v prihajajočih tednih kar nekaj zanimivega dogajanja. V prvi polovici septembra lahko pričakujemo predstavitev dveh mobitelov, ki bosta zagotovo dodobra pretresla trg. Govora je o mobitelih Galaxy Note 4 in iPhone 6. Septembra bo na trg prišel tudi odličen mobitel Vibe Z2 Pro, ki prinaša izjemno kakovosten in velik zaslon. Pred omenjeno trojico pa lahko pričakujemo še en zanimiv dogodek. Samsung in knjigarna Barnes & Noble bosta 20. avgusta izvedla predstavitev svoje skupne tablice.

 

Po napovedih naj bi šlo za tablico, ki se po svojih strojnih specifikacijah močno naslanja na aprila predstavljeno 7-palčno (17,8-centimetrsko) tablico Galaxy Tab 4 (na sliki). Imela naj bi 7-palčni zaslon z ločljivostjo 1.280 x 800 točk, 4-jedrni procesor z 1,2 GHz, 8 GB internega spomina z možnostjo razširitve za dodatnih 32 GB s kartico microSD ter kameri s 3 MP (zadaj) in 1,3 MP (spredaj). Po strojnih specifikacijah naj torej ne bi šlo za superiorni izdelek. Če želite strojno izredno zmogljivo tablico, se raje ozrite za Galaxy Tabom S 10.5, ki v tem pogledu zares blesti. Nova tablica svoje karte stavi drugam. Na digitalne vsebine.

Glede na to, da v tem projektu sodeluje knjigarna Barnes & Noble, lahko pričakujemo, da bo že v osnovi ponujala dostop do elektronskih knjig, časopisov in še česa. Predvidevamo, da bo ekskluzivno nekaj tovrstnih vsebin kupcem na voljo tudi brezplačno.

Vira: cdrinfo.com, samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. avgust 2014
2153
14. avgust 2014
Samsung in Barnes & Noble bosta predstavila skupno tablico
Android