Samsung na trg z 12-palčno tablico z Windows 10

Tehnik 7. januar 2016
/PublishingImages/samsung-tabpro-s-hero.jpg

Sejem CES je tukaj in proizvajalci so na njem že začeli predstavljati svoje nove tehnološke izume. Samsung je že predstavil en sila zanimiv izdelek. Predstavil je samo 6,3 mm debelo tablico Galaxy TabPro S, na kateri se ne nahaja Android, katerega smo doslej redno videvali na tablicah južnokorejskega proizvajalca, temveč Windows 10. Samsung torej tokrat na trg pošilja tablico, s katero cilja predvsem na vse tiste, ki s svojo tablico želijo biti produktivni.

 

Strojna oprema tablice Galaxy TabPro S ja na izjemno visoki ravni. Samsung je novinko opremil s precej velikim 12-palčnim (30,5-centimetrskim) zaslonom z visoko ločljivostjo 1.440 x 2.160 slikovnih točk (215 slikovnih točk na palec), 2-jedrnim procesorjem Intel Core M najnovejše šeste generacije s frekvenco 2,2 GHz, 4 GB RAM pomnilnika, 128 GB/256 GB velikim SSD diskom, kamerama s 5 MP ter baterijo s kapaciteto 5.200 mAh, katero se lahko v celoti napolni v le dveh urah in pol. Galaxy TabPro S se lahko pohvali tudi z dejstvom, da kot prva tablica z operacijskim sistemom Windows podpira LTE Cat 6.

 

Ob nakupu Galaxyja TabPro S bodo vsi kupci prejeli posebno tipkovnico, katera hkrati služi kot stojalo za tablico. Samsung je pripravil tudi posebno pisalo, a tega bo žal potrebno kupiti ločeno.

Na tablico Galaxy TabPro S kupcem ne bo potrebno pretirano dolgo čakati. Samsung je namreč napovedal, da bo šla njegova novinka v prodajo že v februarju. Pričakujemo jo lahko na številnih trgih.

Vir: samsungmobilepress.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
7. januar 2016
2804
11. januar 2016
Samsung na trg z 12-palčno tablico z Windows 10
Windows Phone 8