Samsung naj bi nam ponudil kar štiri Galaxyje S7

Tehnik 15. december 2015
/PublishingImages/galaxy-s7-variante-hero.jpg

Če gre verjeti najnovejšemu tvitu Evana Blassa (gre za zelo poznanega twitteraša, ki redno razkriva informacije o prihajajočih mobilnih napravah), nam bo Samsung ponudil štiri Galaxyje S7 (na slikah Galaxy S6 edge). Osnovnega z golim imenom Galaxy S7, dva ukrivljena z imenoma Galaxy S7 Edge in Galaxy S7 Edge Plus ter Galaxyja S7 Plus, ki bo sodeč po imenu samo nekakšna povečana različica osnovnega Galaxyja S7.

 

Čeprav se zdi povsem verjetno, da nam bo Samsung ponudil štiri Galaxyje S7, je omenjeni Blassov tvit vseeno dobro vzeti z malce rezerve. Samsung ni namreč do danes še z nobeno objavo nakazal, da nam bo ponudil četverčka.

Na spletu sta se ravnokar pojavili tudi dve precej zanimivi sliki, na katerih je kovinsko ohišje od nekega novega paradnega mobitela, ki ga ta hip še ni na trgu. Obstaja verjetnost, da prikazujeta ohišje enega izmed Galaxyjev S7. Lahko bi šlo za Galaxyja S7 Plus, saj ohišje na slikah ne izgleda ravno majhno. Sliki si lahko ogledate tukaj.

Kdaj lahko pričakujemo, da nam bo Samsung predstavil enega ali več Galaxyjev S7? Predstavitveni dogodek za »es sedmico« bi lahko imel že v januarju ali pa vsaj v februarju (okrog kongresa MWC ali na njem). O tem dogodku bomo na Tehniku seveda poročali.

Vira: gforgames.com, twitter.com/eveleaks

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. december 2015
2786
22. december 2015
Samsung naj bi nam ponudil kar štiri Galaxyje S7
Android