Samsung napovedal Galaxy Tab S3

Tehnik 19. avgust 2016
/PublishingImages/galaxy-tab-3-napoved-hero.jpg

Tablici Galaxy Tab S2 (na slikah Galaxy Tab S2 9.7), ki sta bili predstavljeni v lanskem letu, kmalu verjetno ne bosta več najboljši tablici v Samsungovi ponudbi. Samsung je namreč na svoji kolumbijski spletni strani ravnokar napovedal, da prihaja Galaxy Tab S3. Južnokorejski gigant je sicer napoved z omenjene spletne strani že umaknil, a »škodo« je že naredil. Očitno je, da Galaxy Tab S3 prihaja.

Samsung je v svoji napovedi dejal, da prinaša Galaxy Tab S3 nekaj inovacij v primerjavi z Galaxyjem Tab S2. Ni pa razkril, kakšne bodo te inovacije. Žal južnokorejski gigant ni objavil, kdaj točno bo predstavil Galaxy Tab S3. Pri Tehniku ne bomo presenečeni, če ga bo na predstavitvenem dogodku, ki ga bo imel 1. septembra. Na tem dogodku nam bo Samsung verjetno predstavil tudi svojo novo pametno uro.

 

Samsung je v zadnjem obdobju precej aktiven. Kot verjetno veste, je ob začetku tega meseca predstavil mobitel Galaxy Note7 in nova očala Gear VR, sedaj pa nam bo še novo pametno uro in očitno tudi Galaxy Tab 3.

Viri: Android Authority, Samsung

Foto: Samsung

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. avgust 2016
3124
19. avgust 2016
Samsung napovedal Galaxy Tab S3