Samsung predstavil elegantni Galaxy A7

Tehnik 14. januar 2015
/PublishingImages/samsung-a7-hero.jpg

Leto 2015 se je komaj začelo, že nas je Samsung začel »obdarovati«. Javnosti je ravnokar predstavil svoj novi mobitel Galaxy A7, ki ga krasi velik zaslon in elegantna tanka zasnova. Tudi po ostalih strojnih karakteristikah novinec ni od muh, a je v celoti gledano še vedno slabši kot septembra predstavljen Galaxy Note 4, ki bo pri Samsungu še naprej nosil krono najboljšega. Lastniki Galaxy-ja Note 4, lahko ste pomirjeni.

 

Galaxy A7 ima vgrajen zaslon s 5,5-palčno (14-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo v višini 720 x 1.280 slikovnih točk (267 slikovnih točk na palec). Slednja bi sicer lahko bila po našem mnenju nekoliko višja, a verjamemo, da bo večina uporabnikov z njo vseeno zadovoljna. Na njegovem zunanjem delu se nahajata tudi zelo solidni kameri s 13 MP in 5 MP. Slednje bodo uporabniki še posebej veseli, saj je v navezi s funkcionalnostma Ultra Wide Shot in Auto Selfie prava bomba za izdelavo »selfijev«. Novinec se ponaša še z 8-jedrnim procesorjem, 2 GB RAM pomnilnika,16 GB internega spomina ter baterijo s kapaciteto 2.600 mAh.

Izgled mobitela Galaxy A7 je na visokem nivoju. Tako kot že kar nekaj Samsungovih mobitelov, je tudi ta odet v kovinsko ohišje. Pohvali se tudi z izjemno tanko zasnovo, saj v debelino meri pičlih 6,3 mm. Iščete izjemno tanek mobitel? Razmislite o tem novincu.

Glede trgov, na katerih ga bo možno kupiti, je Samsung skrivnosten. Dejal je samo, da bo na voljo le na določenih. Še bolj skrivnosten je glede časa začetka prodaje; v zvezi s tem ni razkril prav ničesar.

Vir: samsungmobilepress.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
14. januar 2015
2348
15. januar 2015
Samsung predstavil elegantni Galaxy A7
Android