Samsung predstavil olimpijski Galaxy S7 edge

Tehnik 12. julij 2016
/PublishingImages/olimpijski-s7-edge-hero.jpg

Samsung je v Braziliji ponosno predstavil prav poseben olimpijski Galaxy S7 edge, ki je poimenovan Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition. S tem mobitelom želi južnokorejski gigant počastiti prihajajoče olimpijske igre, ki jih tudi sponzorira.

Kot lahko vidite na slikah, je Galaxy S7 edge Olympic Games Edition po videzu nekoliko drugačen od osnovnega Galaxyja S7 edge, saj je njegova zunanjost v duhu olimpijskih iger. Tudi programska oprema pri olimpijskem Galaxyju S7 edge je v stilu prihajajočih olimpijskih iger. Uporabniški vmesnik je namreč v barvah olimpijskih krogov, obenem pa so na napravi prednaložena tudi ozadja, ki so povezana z igrami v Riu.

 

Pri Samsungu so se odločili, da Galaxy S7 edge Olympic Games Edition skupaj s slušalkami Gear IconX poklonijo vsem letošnjim olimpijcem. 2.016 mobitelov Galaxy S7 edge Olympic Games Edition bodo 18. julija dali tudi v prosto prodajo.

Do olimpijskega Galaxyja S7 edge se boste torej zelo težko dokopali. Lahko pa brez težav kupite osnovni model Galaxy S7 edge – teh je v zalogi več kot dovolj.

Vir: Samsung

Foto: Samsung

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. julij 2016
3060
12. julij 2016
Samsung predstavil olimpijski Galaxy S7 edge