Samsung skupaj z bratoma Bouroullec izdelal TV s prav posebno obliko

Tehnik 23. september 2015
/PublishingImages/samsung-bouroullec-hero.jpg

Samsung nam je do danes že večkrat predstavil oblikovno prav posebne televizorje, ki jih je izdelal skupaj z različnimi priznanimi oblikovalci. Ravnokar nam je na londonskem oblikovalskem festivalu, ki poteka od 21. do 27. septembra, predstavil še enega oblikovno posebnega, ki ga je izdelal s francoskim oblikovalskim dvojcem - Ronanom in Erwanom Bouroullecom. Gre za televizor z imenom SerifTV.

 

SerifTV je odet v precej nenavadno ohišje, ki ni samo lepo na videz, ampak je tudi funkcionalno. Zgornji (pa tudi spodnji) del ohišja je precej širok, kar nam omogoča, da nanj odlagamo knjige, vaze ali pa kakšne druge dekorativne predmete. Uporabna zadeva! Zanimivo v zvezi z ohišjem je tudi, da njegov stranski del spominja na črko »i«. Od tod tudi ime televizorja »Serif« (po pisavi). Televizor se lahko v sobo postavi na različne načine. Lahko se ga da na omarico za televizijo, lahko pa se nanj privije tudi noge in se ga postavi na tla.

Morda ste pomislili, da je SerifTV le koncept. Ne, televizor lahko že kmalu pričakujemo tudi v prodaji. Od 2. novembra dalje ga bo možno kupiti v Veliki Britaniji, v Franciji, na Danskem ter na Švedskem. Na voljo bo v 24- (61-), 32- (81,3-) in 40-palčni (101,6-centimetrski) izvedbi ter v rdeči, beli in temno modri barvi. Kakšna bo njegova cena, Samsung in brata Bouroullecom ne razkrivajo, je pa za pričakovati, da bo ta občutno višja kot pri ostalih Samsungovih televizorjih podobne velikosti.

Vir: global.samsungtomorrow.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. september 2015
2685
29. september 2015
Samsung skupaj z bratoma Bouroullec izdelal TV s prav posebno obliko
Android, iOS, Windows Phone 8