Samsungova aplikacija S Health je sedaj še boljša

Tehnik 13. julij 2016
/PublishingImages/s-health-boljsa-hero.jpg

Aplikacija S Health, ki meri naše športne aktivnosti, prehranjevalne navade in še kaj, je dobila zelo dobrodošlo posodobitev.

Aplikacija S Health je s to posodobitvijo pridobila več uporabnih novosti. Po novem je mogoče v aplikaciji izvajati nekakšna tekmovanja v korakih. S poljubno osebo, ki prav tako uporablja S Health, lahko tekmujemo v tem, kdo prej naredi določeno število korakov. Med tekmo lahko v aplikaciji ves čas vidimo, koliko korakov je že naredila oseba, s katero tekmujemo. Tako postane tekmovanje še bolj zanimivo. V aplikaciji lahko po novem tudi primerjamo svoje prehojene korake iz preteklega tedna z drugimi uporabniki.

 

Po posodobitvi aplikacija S Health med drugim tudi samodejno zaznava in beleži določene športne aktivnosti, obenem pa omogoča še hitrejše merjenje srčnega utripa. Slednjega lahko po novem izmerimo preprosto tako, da postavimo prst na senzor za srčni utrip na hrbtni strani naprave, ko je ta obrnjena navzdol, nato pa napravo obrnemo in že se začne merjenje. Pri tem ni potrebno, da imamo aplikacijo S Health odprto (lahko smo na namizju Androida). Omenjeno hitro merjenje deluje na napravah z Androidom 6.0, ne deluje pa na Galaxyju S5 in Galaxyju Alpha.

Vir: Samsung

Foto: Samsung

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. julij 2016
3062
13. julij 2016
Samsungova aplikacija S Health je sedaj še boljša