Se nova generacija iPhona ne bo imenovala iPhone 7?

Tehnik 26. avgust 2016
/PublishingImages/iPhone7-hero.jpg

Spletna stran TechTastic se je dokopala do precej zanimivih slik (ogledate jih lahko tukaj: 1, 2, 3, 4; na naših slikah je iPhone 6s), na katerih sta dve različno veliki embalaži in knjižice z napisom iPhone 6 SE. Če so slike resnične in ne gre za prevaro, potem bi nam lahko Apple poleg mobitelov iPhone 7 predstavil še do sedaj neznan mobitel iPhone 6 SE. Lahko pa slike kažejo na to, da se nova generacija iPhona ne bo imenovala iPhone 7, tako kot pričakujemo, temveč iPhone 6 SE.

 

Ali se bo kateri izmed omenjenih dveh scenarijev uresničil, bomo še videli. Roko na srce, pri Tehniku ne verjamemo, da se bo. Prav mogoče je, da gre pri vsem skupaj za prevaro in da se je nekdo poigral ter izdelal omenjeni embalaži in knjižice.

Vse skupaj bo k sreči razjasnjeno v bližnji prihodnosti, saj naj bi Apple svoje nove mobitele oziroma mobitela predstavil že zelo kmalu. Kot poroča spletna stran Bloomberg, bo to že 7. septembra. Bomo videli, koliko mobitelov nam bo ameriški gigant na ta dan predstavil. Verjamemo, da vsaj dva, čeprav zgoraj omenjene slike in nedavno objavljeni video, nakazujejo, da bi nam lahko predstavil tri.

Viri: Redmond Pie , TechTastic, Bloomberg

Foto: Apple

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. avgust 2016
3134
26. avgust 2016
Se nova generacija iPhona ne bo imenovala iPhone 7?