Sedaj smo izvedeli še kakšen bo Galaxy C7

Tehnik 21. april 2016
/PublishingImages/samsung-galaxy-c7-info-hero.jpg

Samsung bo v svoj prodajni izbor kmalu dodal novo serijo mobitelov, poimenovano Galaxy C. Prva mobitela v tej seriji bosta Galaxy C5 in Galaxy C7. O tem, kakšno strojno opremo bo imel Galaxy C5, smo nedavno že pisali. Ravnokar smo izvedeli še, kakšno strojno in programsko opremo bo imel Galaxy C7 (na slikah je Galaxy A7).

Galaxy C7 bo imel zelo soliden procesor Snapdragon 625, 4 GB RAM-a pomnilnika, kameri z 8 in 16 MP, 32 GB internega spomina in verjetno precej kakovostno ohišje (kovinsko). Imel bo naložen Android 6.0.1 Marshmallow. Pričakovano, saj se Android Lollipop počasi že poslavlja. Če potegnemo črto, Galaxy C7 bo zelo solidno zmogljiv mobitel. Prepričani smo, da bodo kupci mobitel dobro sprejeli.

 

Galaxy C7 bi lahko šel v prodajo že prihodnji mesec. Za zdaj še ni znano, če se bo prodajal tudi v Evropi. Prav tako še ni znano ali se bodo na naši celini prodajali ostali člani serije Galaxy C. Na Tehniku močno upamo, da bodo mobiteli iz te serije dostopni pri nas in, da vam bomo kakšnega predstavili tudi v Testu na dlani.

Vir: sammobile.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
21. april 2016
2947
21. april 2016
Sedaj smo izvedeli še kakšen bo Galaxy C7