Slavni iFart sedaj dosegljiv tudi na Androidu

Tehnik 5. april 2016
/PublishingImages/ifart-android-hero.jpg

Uporabniki iOS-a verjetno poznate aplikacijo iFart, s pomočjo katere lahko prijatelje nahecamo, da smo prdnili. Zahvlajujoč spletni strani VentureBeat smo ravnokar izvedeli, da je to aplikacijo po novem možno uporabljati tudi na Androidu. Če radi izvajate potegavšine, vam toplo priporočamo, da si iFart namestite. Je enostavna, zabavna in v večji meri tudi brezplačna.

Aplikacija iFart na Androidu ponuja zelo podobne funkcionalnosti kot na iOS-u. Na Androidu lahko v njej npr. predvajamo številne prednaložene zvoke prdenja (ob doplačilu lahko pridemo tudi do novih zvokov). Prednaložene zvoke lahko predvajamo tudi s časovnim zamikom, kar nam pride še kako prav, ko želimo nekoga potegniti za nos. V iFartu za Android lahko posnamemo tudi svoje prdenje in ga nato uporabimo pri potegavščinah.

 

Aplikacija iFart je na iOS-u doživela presenetljiv uspeh. Čeprav je zelo preprosta, so jo številni uporabniki Applovih naprav vzljubili. Zanimivo, da se je pojavila tudi v različnih televizijskih oddajah (npr. v The Daily Showu, ki ga vodi Jon Stewart) ter v številnih priznanih tiskanih medijih (Wall Street Journal, USA Today, The New York Times ...).

Vir: venturebeat.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. april 2016
2923
5. april 2016
Slavni iFart sedaj dosegljiv tudi na Androidu