Slovenska Trobla te dni vroča roba na Kickstarterju

Tehnik 15. april 2015
/PublishingImages/trobla-hero.jpg

Na Kickstarterju te dni opazujemo veliko navdušenje, ki ga niti ekipa mladih z Obale, ki se ukvarja z izdelovanjem lesenih izdelkov, ni pričakovala. Spoznajte Troblo, lesen ojačevalnik zvoka, ki krepi glasnost zvoka iz pametnega mobitela.

 

Na voljo je v naravnem lesu javorja ali oreha in je plod domače proizvodnje v delavnici v Kopru. Zvočnik deluje brez polnilca ali baterije, saj izkorišča fizikalne značilnosti potovanja zvoka. Ob testiranju smo z veseljem ugotovili, da je zvok čist, brez hreščanja in da je glasnost enkrat višja kot sicer. Izdelek sledi smernicam sodobnega industrijskega oblikovanja, ki se spogleduje z naravnimi elementi in uporablja vedno moderen naravni les. Ta sofisticiran leseni zvočnik je očem in okolju prijazen in ponosno ga lahko postavite v katerokoli moderno stanovanje kot del pohištva ali pa ga vzamete s seboj na piknik.

 

Deluje tako, da izberete ustrezen nastavek za vaš mobitel in vstavite mobitel vanj. Preprosto. Zvočnik deluje z vsemi modeli iPhone ter z mobiteli Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy S6 in S6 edge, Nexus 5, Sony Xperia Z1 in Z1 Compact, Cyanogen OnePlus One in Sony Xperia M2 Aqua.

 

Cilj oblikovalcev je bil dobiti 10.000 $ za zagon projekta, pa so v nekaj dneh zbrali že več kot 25.000 $. Radovedni smo, koliko denarja se bo nabralo do 17. maja, kolikor poteka zbiranje sredstev. Če vas zvočnik prepriča, se lahko pridružite podpornikom in ga kupite po nižji ceni 65 $ (redna cena bo 80 $).

Vir: kickstarter.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. april 2015
2470
22. april 2015
Slovenska Trobla te dni vroča roba na Kickstarterju
Android, iOS, Windows Phone 8