Strašljiva igra Limbo končno prišla tudi na Android

Tehnik 17. februar 2015
/PublishingImages/limbo-hero.jpg

Če se štejete za igričarja, skoraj zagotovo poznate igro Limbo. Ta je bila pred leti najprej ekskluzivno na voljo le za konzolo Xbox 360, kasneje pa je prišla še na številne druge platforme (PlayStation 3, OS X, Linux …). Do sedaj je bila na voljo skoraj na vseh platformah, le na Androidu ne. No, to se je končno spremenilo, saj je po novem na voljo tudi na njem.

 

V igri Limbo smo postavljeni v vlogo majhnega fantka, ki želi najti svojo sestro. Da pridemo do nje, moramo razrešiti številne uganke in pokazati nekaj skakalnih spretnosti. Način igranja te igre je precej podoben tistemu pri prvih igrah Super Mario. Fantka namreč gledamo in upravljamo iz zelo podobne perspektive, kot smo takrat Maria. A tu se podobnosti med temi igrami že skoraj končajo. Limbo je precej strašljiva, Super Marii, ki jih igrajo tudi le nekaj let stari otroci, pa niti najmanj. Pri slednjih imamo ogromno živih barv, prijetno glasbo in prikupne figure, pri Limbu pa je vse ravno nasprotno. Slika je v črno-beli barvi, namesto prijetne glasbe slišimo le zvoke iz okolice, tistih nekaj figur, ki jih srečamo, pa je vse prej kot prikupnih.

Mediji so igri Limbo namenili izredno visoke ocene. Tudi ostali, ki so jo preizkusili, so mnenja, da je vrhunska. V času pisanja tega članka je imela na primer na spletni tržnici Google Play povprečno oceno kar 4,9 od 5. Če si želite strašljive zabave, vam jo toplo priporočamo. Boste pa za to zabavo morali nekoliko odpreti denarnico. Na Androidu namreč igra stane 4,23 €, kar pa je, roko na srce, malo, glede na to, da je vrhunsko izdelana.

Vir: play.google.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. februar 2015
2392
18. februar 2015
Strašljiva igra Limbo končno prišla tudi na Android
Android