TAG Heuer bo svojo pametno uro izdelal v sodelovanju z dvema velikanoma

Tehnik 25. marec 2015
/PublishingImages/tag-heuer-ura-hero.jpg

Vse več podjetij svojo poslovno priložnost vidi na trgu pametnih ur. Na ta trg je do danes vstopilo že kar nekaj proizvajalcev mobitelov, nekaj pa jih zagotovo še bo. Nedavno se je na primer izvedelo, da nanj prihaja HTC. Tudi svetovno znani proizvajalci klasičnih mehanskih ročnih ur so vse bolj zainteresirani za vstop nanj. Eden takih je TAG Heuer, ki bo v letošnjem letu ponudil svojo prvo pametno uro. Prav dosti o njegovi prvorojenki do sedaj nismo vedeli, ravnokar pa smo prejeli prve oprijemljivejše informacije.

 

Iz podjetja TAG Heuer so sporočili, da naj bi bila njihova prva pametna ura osnovana na Intelovi strojni opremi, za programsko opremo pa naj bi s svojim operacijskim sistemom Android Wear poskrbel Google. Zanimiva triperesna deteljica, ki nam daje vedeti, da bo ura blestela v vseh pogledih.

Čeprav slik o uri še ni (na slikah je ura TAG Heuer FORMULA 1), smo že sedaj prepričani, da bo njen izgled na vrhunski ravni. Kaj drugega niti ne moremo pričakovati od izdelka tako vrhunskega proizvajalca mehanskih ur, kakršen je TAG Heuer. Estetske pametne ure Urbane Watch, Watch Urbane LTE, Apple Watch in še kakšna bodo zagotovo dobile hudo konkurentko.

Iz podjetja TAG Heuer natančnega časa prihoda ure na trg niso izdali, so pa povedali, da jo lahko pričakujemo enkrat proti koncu leta. Verjetno bi bil to kar pravi čas za začetek prodaje, saj so kupci v tem času, še posebej decembra, najbolj zapravljivi.

Vir: redmondpie.com, presscorner.tagheuer.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. marec 2015
2443
30. marec 2015
TAG Heuer bo svojo pametno uro izdelal v sodelovanju z dvema velikanoma
Android