Tablica Surface Pro 4 naj bi imela izredno tanke robove okrog zaslona

Tehnik 6. oktober 2015
/PublishingImages/surface-pro-4-napoved-hero.jpg

Danes bo imel Microsoft svoj nov predstavitveni dogodek, na katerem nam bo predstavil več naprav z operacijskim sistemom Windows 10. Med drugim nam bo verjetno predstavil tudi tablico Surface Pro 4. Ta tablica bo, sodeč po informaciji, ki smo jo sedaj izvedeli, estetsko izredno zanimiva.

 

Na spletu se je pojavila vest, da so robovi okrog zaslona tablice Surface Pro 4 (na slikah Surface Pro 3) izjemno tanki. Novinka naj bi imela nekoliko bolj opazen rob samo na spodnjem delu, na katerem se nahaja tudi gumb. Verjamemo, da je zaradi teh tankih robov vizualno izredno atraktivna.

Surface Pro 4 sicer ni edina mobilna naprava, ki je, vsaj tako kaže, skoraj brez robov. Takšno napravo je npr. v lanskem letu izdelal tudi Sharp. Gre za mobitel Aquos Crystal, ki na levi in desni strani ter zgoraj skorajda nima robov. Seveda pa danes obstaja še cela gora drugih mobitelov, ki imajo precej tanke robove, predvsem na levi in desni strani. Kar nekaj takšnih je naredil Samsung. Sony prav tako. Da ne naštevamo naprej.

Ali bo imel Surface Pro 4 res tako tanke robove, kot se omenja, boste lahko izvedeli tudi na Tehniku, saj bomo o Microsoftovem dogodku seveda poročali.

Vir: mobileburn.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. oktober 2015
2700
8. oktober 2015
Tablica Surface Pro 4 naj bi imela izredno tanke robove okrog zaslona
Windows Phone 8