Tablici Galaxy Tab S2 bosta neverjetno tanki

Tehnik 24. februar 2015
/PublishingImages/tankitablici-hero.jpg

Čeprav se tablici Galaxy Tab S 10.5 (na slikah) in Galaxy Tab S 8.4 tudi po osmih mesecih od predstavitve še vedno lahko brez težav kosata z vso »tablično« konkurenco, Samsung že s polno paro pripravlja njuni naslednici, ki bosta poimenovani Galaxy Tab S2. V zvezi z njima so sedaj na splet zašle tudi že prve informacije. Teh sicer ni veliko. Več jih bomo dobili v prihajajočih tednih.

Pri tablicah Galaxy Tab S2 lahko pričakujemo zelo privlačen izgled. Kot poroča eden izmed bolj verodostojnih virov za Samsungove naprave, spletna stran SamMobile, bo stranski del njunega ohišja iz kovine, celotno ohišje pa bo tudi izredno tanko. Bilo naj bi celo bolj tanko, kot je tisto pri Applovi tablici iPad Air 2, ki meri pičlih 6,1 mm. Vgrajen bosta imeli nekoliko manjši zaslon kot tablici Galaxy Tab S. Govori se o 9,7- oziroma 8-palčni (24,6- oziroma 20,3-centimetrski) diagonali. Razmerje stranic pri njunih zaslonih naj bi bilo 4 : 3.


 

Nič ne bi imeli proti, če bi nam Samsung tablici Galaxy Tab S2 predstavil že na prihajajočem svetovnem mobilnem kongresu MWC, ki se bo odvijal v začetku marca. Je pa verjetnost za to majhna. Upajmo, da nas na kongresu preseneti vsaj s skrivnostno 12,2-palčno (31-centimetrsko) tablico Galaxy Tab S Pro, o kateri smo na Tehniku pisali v začetku tega meseca. 


 

Viri: sammobile.com, sammobile.com, samsungmobilepress.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. februar 2015
2401
3. marec 2015
Tablici Galaxy Tab S2 bosta neverjetno tanki
Android