Tekaška aplikacija Nike+ Running tudi na uri Gear S

Tehnik 2. september 2014
/PublishingImages/nike-running-gear-s-hero.jpg

Za naše mobilne naprave obstaja zvrhan koš različnih aplikacij, ki so nam lahko v pomoč pri športnem udejstvovanju. Še posebej veliko je takih, ki so kot nalašč za hojo, tek, kolesarjenje ali kakšen drug soroden način rekreacije, pri katerem merimo razdaljo in hitrost našega gibanja. Številni uporabniki tovrstne aplikacije uporabljajo na svojih pametnih mobitelih, še bolje pa je, če si omislimo pametno zapestnico ali pametno uro, saj je nošenje nosljivih naprav med športno aktivnostjo v večini primerov manj moteče kot nošenje mobitela. Ampak katero napravo kupiti? Če razmišljate o nakupu pametne ure, se vam splača razmisliti o Gear S, ki je bila nedavno predstavljena širši javnosti. Ne samo, da ponuja dobre strojne specifikacije, ampak bo imela, kot je Samsung zapisal v svojem novem sporočilu za javnost, prednaloženo aplikacijo Nike+ Running.

 

Če ste športni navdušenec, bo ura Gear S kot nalašč za vas. Njena aplikacija Nike+ Running vam bo namreč servirala vse pomembnejše informacije, ki jih boste med športno aktivnostjo želeli imeti na dosegu roke. Med drugim vam bo prikazala razdaljo, ki ste jo že premagali, srčni utrip, hitrost ter čas. To pa še ni vse. Ko si boste zaželeli glasbe, jo boste lahko poslušali prek predvajalnika.

Nike+ Running velja med športnimi navdušenci za zelo uveljavljeno aplikacijo. Nike se je z njo na trgu predstavil leta 2006. Najprej smo jo videli na Applovem operacijskem sistemu iOS, leta 2012 pa jo je dobil še Googlov Android.

Vir: samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. september 2014
2187
4. september 2014
Tekaška aplikacija Nike+ Running tudi na uri Gear S
Android