Težko pričakovani mobitel One M10 ujet na sliki

Tehnik 10. februar 2016
/PublishingImages/m10-ujet-na-sliki-hero.jpg

Pred približno tremi tedni smo na Tehniku poročali, da naj bi HTC marca predstavil svoj nov paradni mobitel One M10. Ravnokar pa se je na spletu pojavila tudi prva amaterska slika mobitela One M10, ki kaže na to, da novinec izgleda drugače kot njegov predhodnik One M9 (vidite ga na naših slikah).

Po amaterski sliki sodeč, ki jo lahko vidite tukaj, One M10 spredaj precej spominja na lansko leto predstavljeni One A9. No, vseeno pa One M10 in One A9 vizualno nista povsem enaka. One M10 ima nekoliko večjo sprednjo kamero, nekoliko ožji in višji gumb Domov, obenem pa pri njem poleg gumba Domov ne najdemo napisa »htc«, katerega lahko vidimo spredaj tako pri One A9 kot tudi pri vseh ostalih zadnjih HTC-jevih mobitelih.

 

Vizualno je One M10 očitno lep. A samo lepota ni dovolj, da se nek mobitel dobro prodaja. No, One M10 naj bi bil, kot smo že omenili, tudi v ostalih pogledih na visokem nivoju. Med drugim naj bi imel Qualcommov najnovejši in najzmogljivejši procesor Snapdragon 820, bralnik prsnih odtisov, ki je verjetno vgrajen v prej omenjeni gumb Domov, ter baterijo z visoko kapaciteto 3.000 mAh. Bil naj bi tudi odporen na vodo in prah. Sliši se dobro. Na Tehniku že komaj čakamo, da nam HTC mobitel One M10 uradno predstavi!

Vir: twitter.com/evleaks

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. februar 2016
2848
10. februar 2016
Težko pričakovani mobitel One M10 ujet na sliki