Tipkovnice EmojiWorks že v predprodaji

Alenka Selčan 9. november 2015
/PublishingImages/emojiworks-hero.jpg

Če namesto besedičenja v svojih sporočilih neznansko radi uporabljate emojije, vas bo razveselila novica, da je podjetje EmojiWorks ustvarilo Bluetooth tipkovnico, namenjeno vsem ljubiteljem slikovnih znakov.

 

Ti bodo lahko izbirali kar med tremi različicami tipkovnice. Osnovna tipkovnica z angleško abecedo bo opremljena še s sedeminštiridesetimi najbolj razširjenimi emoji, različica Plus jih bo imela še enkrat več, omogočala pa bo tudi izbiro barve kože.

Najbolje bo opremljena tipkovnica Pro, ultimativna emoji tipkovnica, ki se bo ponašala z več kot stodvajsetimi ikonami in najbrž se marsikdo razveselil, da med prijatelji nima takšnih, ki bi bili zanjo pripravljeni odšteti skoraj sto ameriških dolarjev (oz. slabih 80 ali 90 za ostali dve), saj bodo dialogi s „pro-emojojisti“ bržkone videti takole:

 

A zagotovo se bo našlo kar nekaj duš, ki jim ob pisanih ikonah zaigra srce, saj v sebi še vedno nosijo vsaj kanček otroštva ali ustvarjalnosti, ki jim pomaga pisati povsem svojevrstna sporočila in celo emoji poezijo.

Prve tipkovnice EmojiWorks so namenjene le uporabnikom iOS, Mac in Windows naprav, najbolj zavzeti pa bodo z njimi lahko tipkali že pred koncem leta.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. november 2015
2744
12. november 2015
Tipkovnice EmojiWorks že v predprodaji
Android, iOS, Windows Phone 8