Toliko RAM pomnilnika in internega spomina naj bi imel Galaxy S8

Tehnik 30. november 2016
/PublishingImages/samsung-s8-ram-hero.jpg

Do danes se je na spletu pojavilo že kar nekaj informacij v zvezi z Galaxyjem S8, na kitajski spletni strani Weibo pa so se ravnokar pojavile še dodatne.

Če gre verjeti informacijam na omenjeni spletni strani, naj bi imel Galaxy S8 6 GB RAM pomnilnika in do 256 GB internega spomina. Za primerjavo, Galaxy S7 (na slikah) ima 4 GB RAM pomnilnika in 32 GB internega spomina. Galaxy S8 naj bi torej bil, ko je govora o RAM pomnilniku in internem spominu, občutno naprednejši od Galaxyja S7. Bomo videli, ali bo imel tudi režo za kartico microSD – v tem primeru bo količina prostora za shranjevanje lahko pri njem še precej večja kot samo 256 GB.

 

Kdaj bo Galaxy S8 predstavljen? Kot navaja spletna stran SamMobile, lahko predstavitev pričakujemo na prihajajočem svetovnem mobilnem kongresu Mobile World Congress, ki bo potekal od 27. februarja do 2. marca prihodnje leto v Barceloni. Seveda bomo pri Tehniku predstavitev Galaxyja S8 podrobno spremljali in o njej pisali, pozneje pa lahko pričakujete, da bomo Galaxy S8 tudi preizkusili v Testu na dlani.

Viri: SamMobile, TechTastic, Weibo

Foto: Samsung, Samsung Galaxy S7

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. november 2016
3263
30. november 2016
Toliko RAM pomnilnika in internega spomina naj bi imel Galaxy S8