Top aplikacije za spremljanje EuroBasketa 2015

Tehnik 8. september 2015
/PublishingImages/eurobasket-aplikacije-hero.jpg

To soboto se je začelo evropsko košarkarsko prvenstvo oziroma krajše EuroBasket, na katerem bo nastopila tudi slovenska reprezentanca. Čeprav naša izbrana vrsta na njem ne bo igrala v polni zasedbi (manjka ji Goran Dragić, Gašper Vidmar, Domen Lorbek ...), smo lahko pred začetkom vseeno optimistični. Razlog za optimizem nam dajejo pripravljalne tekme, na katerih je reprezentanca igrala zelo solidno. Premagala je npr. Italijo, ki velja za enega izmed favoritov za zlato medaljo, proti svetovni podprvakinji Srbiji pa je v Banja Luki izgubila šele po podaljšku.

Prav zaradi zelo solidnih predstav naših na pripravljalnih tekmah in pa dejstvu, da imamo Slovenci košarko radi, bo marsikdo na sočni strani Alp z veseljem spremljal tudi letošnje evropsko prvenstvo. Prepričani smo, da tudi marsikateri bralec Tehnika. Za tiste, ki ga boste, smo spodaj predstavili nekaj dobrih aplikacij za Android, s pomočjo katerih boste vedeli za vse rezultate na prvenstvu, za vse termine tekem ...

FIBA Europe

 

V aplikaciji FIBA Europe, ki jo je izdelala istoimenska košarkarska organizacija, boste našli vse potrebno, da boste lahko na tekočem v zvezi z EuroBasketom 2015. V njej boste našli npr. sveže novice o tem tekmovanju, slike, videe, podatke o reprezentancah, ki bodo nastopile, in statistiko. V aplikaciji boste našli tudi številne vsebine, ki se nanašajo na druga košarkarska tekmovanja. S to aplikacijo ne morete zgrešiti.

EuroBasket 2015

 

Aplikacija EuroBasket 2015 je uradna aplikacija za prihajajoči EuroBasket, ki je prav tako nastala izpod rok košarkarske organizacije FIBA-e Europe. Tudi v njej boste našli različne vsebine v zvezi z letošnjim EuroBasketom kot npr. podatke o dvoranah, kjer se bodo igrale tekme, slike, videe, novice, razpored tekem, podatke o reprezentancah… Ne boste pa v njej našli vsebin v zvezi z drugimi košarkarskimi tekmovanji. Če bi vam morali priporočiti samo eno aplikacijo za spremljanje letošnjega EuroBasketa, bi vam to.

LiveScore

 

Aplikacija LiveScore ponuja nekaj manj vsebin o letošnjem EuroBasketu kot prejšnji dve, boste pa lahko v njej vseeno izvedeli vse bistvene informacije o tem športnem dogodku. Ogledali si boste lahko npr. lestvice predtekmovalnih skupin, razporede tekem ter rezultate tekem (poleg končnih rezultatov boste videli tudi rezultate v živo).

Aplikacija se sicer ne osredotoča samo na EuroBasket 2015. Če boste malo pobrskali, boste v njej našli tudi vsebine, ki se navezujejo na druga košarkarska tekmovanja in na druge športe (nogomet, hokej, tenis in kriket).

Eurobasket 2015 – Deporlovers

 

Ta aplikacija ponuja vse bistvene informacije v zvezi EuroBasketom 2015, ki jih potrebujete. Pokaže vam spored tekem, lestvice vseh štirih predtekmovalnih skupin ter rezultate tekem. Zna pa vas tudi z alarmom opozoriti na začetke tekem reprezentanc, ki so vam ljube. To je v glavnem vse, kar ta aplikacija ponuja. Ni veliko, je pa še vedno dovolj, da boste na tekočem z dogajanjem.

TViN in Planet Siol.net

 

Letošnji EuroBasket boste lahko spremljali tudi s pomočjo dveh aplikacij TViN in Planet Siol.net. Na slednji že lahko najdete novice o tem prvenstvu, še več pa jih lahko pričakujete v prihodnjih dneh, preko druge pa si boste lahko v živi sliki ogledali številne tekme na tem prvenstvu (prenašali jih bosta RTV Slovenija in Šport TV).

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. september 2015
2664
16. september 2015
Top aplikacije za spremljanje EuroBasketa 2015
Android