Tretji OnePlusov mobitel prihaja že letos

Tehnik 5. avgust 2015
/PublishingImages/oneplus-tretji-2-hero.jpg

Podjetje OnePlus nam je svoj drugi mobitel OnePlus 2 (na slikah) predstavilo več kot eno leto po prvencu OnePlus One. Na predstavitev svojega tretjega mobitela ne bo vnovič čakalo dobro leto, ampak nam bo tretjerojenca predstavilo precej prej.

 

Soustanovitelj podjetja OnePlus, Carl Pei, je v intervjuju za spletno stran USA Today dejal, da nam bodo svoj tretji mobitel ponudili še pred koncem letošnjega leta. Upa, da za božič. Kakšnih konkretnih informacij o njem žal ni izdal. Skrivnostno je dejal le, da bo morda zmogljivejši od OnePlusa 2, lahko pa da tudi ne bo. Kakršnekoli specifikacije bo že imel, pretirano drag verjetno ne bo. V primeru visoke cene bi OnePlus hitro začel izgubljati svoje privržence, tega pa si v podjetju seveda ne želijo.

Ljubitelje mobitelov OnePlus verjetno ne gane, da bo na tretjerojenca potrebno čakati še slabih pet mesecev, saj je OnePlus 2 šele komaj ugledal luč sveta. Slednji jim bo zagotovo zadostoval za kar nekaj prihodnjih mesecev. Če morda še ne poznate specifikacij OnePlusa 2, naj vam jih na hitro obnovimo. Vgrajen ima procesor Snapdragon 810, 5,5-palčni (14-centimetrski) zaslon s Full HD ločljivostjo, kamero s 13 MP, baterijo s kapaciteto 3.300 mAh, vrata USB Type-C ter hiter bralnik prstnih odtisov. Začetek njegove prodaje je predviden za 11. avgust. Žal je za nakup, tako kot pri predhodniku, potrebno povabilo. Upajmo, da se bo to v prihodnosti spremenilo in bo možno do njega priti po normalni poti.

Viri: usatoday.com, greenbot.com/, youtube.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. avgust 2015
2618
10. avgust 2015
Tretji OnePlusov mobitel prihaja že letos
Android