Triki in nasveti za aplikacijo musical.ly (tretjič)

Tehnik 9. januar 2017
/PublishingImages/tip-musically-hero.jpg

Spodaj smo zapisali še nekaj zadnjih trikov oziroma nasvetov za aplikacijo musical.ly. Predlagamo, da si preberete tudi naša prva dva članka s triki in nasveti za musical.ly. Verjamemo, da boste v njima dobili še kakšno uporabno informacijo.

Prejemanje zasebnih sporočil

Če bi radi, da vam nek uporabnik aplikacije musical.ly ne more (več) pisati zasebnih sporočil v musical.ly, lahko tega uporabnika blokirate. Blokirate ga lahko tako, da v musical.ly odprete njegov profil. Nato v desnem zgornjem kotu profila pritisnete na ikono v obliki treh pik in za konec izberete možnost »block this user«. Če želite, lahko v aplikaciji tudi nastavite, da vam lahko pišejo samo tisti, s katerimi ste v aplikaciji prijatelji. To nastavite tako, da v aplikaciji pritisnete desno spodaj na zavihek oziroma ikono v obliki človeka, nato desno zgoraj na ikono v obliki zobatega kolesa, za tem še na »settings« in za konec na »only friends can direct.ly me. Omenjeni nastavitvi preverjetno delujeta na različici musical.lyja za Android.

 

Triki med snemanjem

Posneti preprost mini glasbeni videospot v musical.ly je lahko, a nekoliko težje je v musical.ly posneti takšen mini glasbeni videospot, ki izgleda zanimivo. Če bi radi, da bodo vaši videospoti v prihodnje izgledali zanimivo, si vsekakor poglejte spodnji video, v katerem dve uporabnici aplikacije musical.ly pokažeta nekaj uporabnih trikov, ki jih lahko uporabite med snemanjem. Izvedeli boste na primer, kako lahko naredite, da je del vašega videospota meglen (čeprav ravno tega trika vam ne priporočamo izvajati, saj je potrebno na kamero mobitela dati nekaj lepila).

 

Kako do večjega števila sledilcev

Verjetno si želite imeti čim več sledilcev v musical.ly-ju. A kako lahko pridete do velikega števila sledilcev v tej aplikaciji? Spodaj smo zapisali nekaj napotkov, ki vam utegnejo priti prav.

Zelo priporočljivo je, da svojim videom, ki jih boste v musical.ly ustvarili v prihodnosti, dodate kakšen ključnik (angleško hashtag). Te lahko dodate tik preden posamezen video objavite. Zahvaljujoč dodanim ključnikom bodo drugi uporabniki lažje našli vaše videe in vas posledično morda pričeli slediti v aplikaciji. Priporočamo tudi, da prvi sledite druge uporabnike. Tako boste uporabnike opozorili nase in povečali možnost, da vas bo kakšen izmed njih sledil nazaj. Predlagamo vam tudi, da svojo biografijo v musical.ly zapišete karseda zanimivo, saj boste s tem dodatno pritegnili pozornost drugih uporabnikov, ter da poizkušate izdelati karseda zanimive videe, saj boste predvsem z njimi druge uporabnike prepričali, da vas začnejo slediti. Nekaj idej, kako izdelati zanimive videe, ste dobili že v zgornjem videu. Verjamemo, da pa tudi sami premorete nekaj kreativnosti in boste k trikom iz videa dodali še kakšno svojo mojstrovino.

Upamo, da so vam bili naši triki in nasveti za musical.ly všeč. Morda vam v prihodnosti pokažemo še kakšen trik oziroma nasvet za katero izmed drugih aplikacij.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. januar 2017
3300
9. januar 2017
Triki in nasveti za aplikacijo musical.ly (tretjič)