Tudi Apple bo ponudil iPhone z ukrivljenim zaslonom

Tehnik 25. avgust 2016
/PublishingImages/iphone-ukrivljen-hero.jpg

Spletna stran Nikkei Asian Review poroča, da bo Apple prihodnje leto ponudil tri nove mobitele iPhone, od katerih bo en imel vgrajen zaslon, ki bo na dveh straneh ukrivljen. Očitno so pri Applu spoznali, da so mobiteli z ukrivljenimi zasloni priljubljeni in da morajo tudi sami ponuditi takšnega. Omenjena spletna stran je informacije izvedela od vira, ki pozna Applove načrte.

Na spletni stran Nikkei Asian Review je obenem še zapisano, da bo imel prihajajoči ukrivljeni iPhone 5,5- ali več palčni zaslon, druga dva iPhona za leto 2017 pa 4,7 in 5,5-palčni zaslona (zaslona pri teh iPhonih bosta ravna). Podatkov o drugi strojni opremi, ki jo bodo imeli ti trije iPhoni za leto 2017, spletna stran Nikkei Asian Review ne navaja.

 

Verjetno bo Apple naredil pravo potezo, če bo ponudil iPhone z ukrivljenim zaslonom. Samsungov »ukrivljenec« Galaxy S7 edge se odlično prodaja in po vsej verjetnosti bi se tudi tovrsten Applov mobitel.

Apple bo sicer še pred omenjenimi tremi iPhoni za leto 2017 predstavil novo generacijo iPhona. Kot je nedavno poročala spletna stran Bloomberg, bi jo lahko predstavil že čez slaba dva tedna, natančneje 7. septembra.

Viri: Nikkei Asian Review, Bloomberg

Foto: Apple

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. avgust 2016
3133
25. avgust 2016
Tudi Apple bo ponudil iPhone z ukrivljenim zaslonom