Tudi v Viberju lahko zdaj pošiljamo samouničujoča sporočila

Tehnik 22. marec 2017
/PublishingImages/viber-dest-h.jpg

Mobilna aplikacija Viber je dobila izjemno dobrodošlo novost. Po novem lahko v njej pošiljamo samouničujoča sporočila. Torej sporočila, ki se čez določen čas samodejno izbrišejo iz aplikacije. Pošiljanje samouničujočih sporočil smo sicer v preteklosti že videli, na primer v aplikacijah Facebook Messenger in Snapchat.

 

Samouničujoča sporočila lahko v mobilni aplikaciji Viber pošiljamo v posebnih skrivnih klepetih, ki so ločeni od tistih, v katerih se sporočila ne uničujejo. Skrivne klepete lahko odpremo tako, da v desnem spodnjem kotu aplikacije pritisnemo na okroglo ikono s plusem v sredini, nato izberemo možnost New secret chat ter določimo osebo, s katero želimo imeti skriven pogovor. Ta postopek preverjeno deluje v aplikaciji Viber za Android. Predvidevamo, da je enak tudi na Viberju za iOS.

V vsakem skrivnem klepetu lahko nastavimo, čez koliko časa naj se sporočila izbrišejo. Omeniti velja tudi, da v skrivnih klepetih zaslonskih slik bodisi ni mogoče izdelati bodisi smo opozorjeni, če so izdelane.

Če v mobilni aplikaciji Viber še ne morete pošiljati samouničujočih sporočil, preverite, ali imate naloženo zadnjo različico aplikacije.

Vir: play.google.com (tekst)

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. marec 2017
3380
22. marec 2017
Tudi v Viberju lahko zdaj pošiljamo samouničujoča sporočila