#TvitajmoZaNase v času olimpijskih iger v Riu 2016

Tehnik 5. avgust 2016
/PublishingImages/tvitajmo2016-hero.jpg

Telekom Slovenije kot sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije skozi svoje aktivnosti utrjuje svojo prepoznavnost in uporabnikom ponuja dodatne, ekskluzivne vsebine.

Telekom Slovenije v okviru akcije ponuja številne vsebine in aktivnosti, namen pa ostaja enak kot med olimpijskimi igrami v Londonu 2012 in Sočiju 2014, še bolj povezati navijače s športniki ter z olimpijskim gibanjem nasploh. Z olimpijskimi vsebinami sledimo in ustvarjamo digitalne trende, in tako gradimo pripadnost blagovno znamki naše družbe s promocijo njenih značilnosti, kot so komunikacija, povezovanje in pripadnost.

Dobrodelnost

Akcija nima le podporne, ampak tudi družbeno odgovorno vlogo, saj bo Telekom Slovenije ob doseženih 20.000 tvitih z uradnimi značkami olimpijske akcije (#TvitajmoZaNase), Fundaciji za športnike iz socialno ogroženih okolij namenil 10.000 €.

Vključeni športniki

V samo akcijo so vključeni športniki olimpijci, ki so tudi sami del družbenih omrežij, kjer jih lahko športni navdušenci spremljajo in so del njihove zgodbe. Športnike smo obiskali na treningu in s treningov tvitali v živo ter organizirali prevzem Telekomovega profila, tako da so v tem času športniki odgovarjali na vprašanja uporabnikov prek Twitter profila Telekoma Slovenije.

360-stopinjski video posnetki

Z inovativnim pristopom smo se povezali z olimpijskim partnerjem Samsungom in kot prvi v Sloveniji izkoristili in posneli prvoosebne video posnetke s tehnologijo 360-stopinjskih posnetkov. Tako so naši sledilci in sledilci športnikov na družbenih omrežjih lahko videli, kakšen je pogled na trening skozi oči športnika.

Poziv rokometašev k tvitanju za naše:

 

Benjamin Savšek in spust po Tacenskih brzicah:

 

Po progi s Tanjo Žakelj:

 

Skok ob palici z inovativnega pogleda – vrh prečke:

 

Jadranje z Vasilijem Žbogarjem na vrhu jamborja:

 

Tvitanje v živo s treningov športnikov ob prevzemu profila Telekom Slovenije:

 

Nagradna igra – druženje z olimpijci

Ob uradni predstavitvi olimpijske reprezentance je Telekom Slovenije na vlak, s katerim so se olimpijci in olimpijke odpeljali na uradno predstavitev v Koper, peljal izžrebanko, ki je retvitala najavo uradne predstavitve športnikov.

Olimpijski sklop na portalu SiOL.net

Vse olimpijske vsebine akcije #TvitajmoZaNaše (360-stopinjski posnetki, fotografije, ekskluzivni intervjuji, vsebine in novice) so zajete na portalu SiOL.net, v sklopu, ki smo ga v sodelovanju s TSmedio pripravili posebej za ta namen. Vključuje tudi odštevalnik do začetka OI, števec tvitov in ostale ekskluzivne vsebine.

Podpora akciji s celostno Olimpijsko kampanjo Telekoma Slovenije

V Telekomu Slovenije smo v okviru olimpijske akcije najbolj navdihujoče tvite natisnili na brisače in jih podarili vsem udeležencem olimpijskih iger. Predaja brisač je simbolično zajeta tudi v videospotu olimpijske kampanje pod slogom »Naj vas nič ne ustavi«.

 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. avgust 2016
3105
5. avgust 2016
#TvitajmoZaNase v času olimpijskih iger v Riu 2016