Ura Apple Watch 2 bi bila lahko predstavljena čez dva do tri mesece

Tehnik 12. april 2016
/PublishingImages/apple-watch2-tanjsi-hero.jpg

Priznani analitik Brian White je podal nekaj zanimivih napovedi, ki se tičejo ure Apple Watch 2 in iPhona 7. Ali so njegove napovedi točne, je težko reči.

White pravi, da bi šel lahko iPhone 7 v proizvodnjo enkrat v juliju. Potemtakem lahko pričakujemo, da bo šel ta mobitel v prodajo enkrat v avgustu. Ali pa v septembru tako kot številni zadnji iPhoni. Predvidevamo, da se bo proizvodnja in prodaja večjega iPhona 7 Plus začela ob istem času.

 

White je tudi dejal, da bi nam lahko Apple uro Apple Watch 2 predstavil enkrat v naslednjih dveh do treh mesecih. Po Whitovem mnenju obstaja verjetnost, da bomo uro premierno videli na letošnji konferenci WWDC, ki bo najverjetneje v juniju. White še pravi, da bi bila lahko ura Apple Watch 2 za 20 – 40 % tanjša od predhodnice.

O tem, kakšna naj bi bila ura Apple Watch 2, se je v preteklosti na spletu že govorilo in tudi na Tehniku smo o tem pisali. Omenjalo se je, da bo novinka imela podoben pravokotni dizajn kot njena predhodnica (na slikah) in da bo imela še večjo baterijo kot predhodnica.

Vir: macroumors.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. april 2016
2933
12. april 2016
Ura Apple Watch 2 bi bila lahko predstavljena čez dva do tri mesece